1 januari 2015

Goodbey 2014! Hello 2015.

Ik heb dit blog zwaar verwaarloosd. Dat komt (mede) doordat in 2014 een aantal pittige zaken op ons pad kwamen waardoor de aandacht en de energie op andere dingen was gericht. We hopen dat 2015 wat dat betreft aardiger voor ons zal zijn.......
Ik ben wel stug door blijven gaan met breien en ik heb ook al heel wat leuke dingen kunnen verkopen! Er is dus vraag naar mooie, handgebreide spullen. Momenteel ben ik met een opdracht bezig: een vest van Drops Design en daarna ga ik een muts maken, ook in opdracht. Ik vind het ontzettend leuk om patronen voor mensen uit te zoeken en met hen te kijken wat ze graag gemaakt willen hebben.
Ik vind het ook leuk om Marktplaats af te struinen en kwalitatief goed breigaren te kopen en te kijken welke mooie dingen ik daarvan kan maken. De voorraad wol is inmiddels zo ruim dat ik voorlopig uit de voeten kan.
Ik heb het snode plan opgevat om te proberen voor december een Anton Pieck-achtig huisje te huren op het terrein van tuincentrum Vaarderhoogt in Soest. Daar kun je in het kader van de Witte Warme Winter Weken voor 3 dagen een huisje huren en daar je eigengemaakte spullen verkopen. Ik hoop dat het lukt!!!! In maart kan ik me inschrijven en dan gaan ze in september kijken voor wie er allemaal plaats is.
Ik ben al wel aan het bekijken wat ik daar zou willen verkopen (en wat ik dus moet gaan maken het komende jaar). Ik denk aan:
  • pannenlappen
  • kollen
  • snoetenpoetsdoekjes
  • sjaals
  • polswarmers / vingerloze handschoenen
  • etc. (ik zal dit lijstje aanvullen met dingen waar ik nog op kom).
Ik ben ontzettend benieuwd! In ieder geval staat me en leuk en gevuld brei-jaar te wachten :-).