22 januari 2020

Brei- en haakcafé in Amersfoort

Sinds oktober vorig jaar coördineer ik voor het inloophuis in onze wijk een brei- en haakcafé. Woensdagsmiddags van 14.00 - 16.00 uur, leuk samen handwerken, kletsen, bakkie thee drinken. Het is altijd heel gezellig! Het groepje is niet groot en het is super laagdrempelig. Stap gewoon eens gezellig binnen.

Locatie: De Ontmoeting, De bekroning 2 in Amersfoort (op de grens van de wijken Schothorst, Zielhorst en Kattenbroek).
Wanneer: woensdag om de twee weken van 14.00 - 16.00 uur. Voor de thee/koffie wordt een bijdrage van € 0,70 per kopje gevraagd.
Data 1e helft 2020: 5 en 19 februari; 4 en 18 maart, 1,15 en 29 april, 13 en 27 mei, 10 en 24 juni.

Je bent van harte welkom!



15 januari 2020

Daar ben ik weer, deel 2

Zo, na een lange pauze van dit blog schud ik het stof eraf en doe ik een hernieuwde poging om hier mijn activiteiten op brei- en haakgebied bij te houden. Het is toch te leuk om te laten lopen en hoewel ik een pagina op Facebook heb bereik ik daar niet iedereen mee die misschien geïnteresseerd is in of inspiratie wil opdoen met mijn breicapriolen.

Ik maak en verkoop mooie, betaalbare en handgemaakte kledingaccessoires, variërend van mutsen tot handschoenen, tot omslagdoeken, etc. Op dit moment heb ik een aantal projecten onder handen: een muts met ingebreide vogels voor mijn partner, 4 vingerloze handschoentjes (alleen de rechter) voor iemand die dystrofie heeft en altijd een koude rechterhand, een peutertruitje en een qua omvang royale omslagdoek in fijne merinowol. Genoeg omhanden dus en leuk om hier de voortgang en het uiteindelijke resultaat te showen.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Wil je iets kopen, neem dan contact met me op via mail op jannekebouwman at yahoo punt com of via een reactie op dit blog.
Ik brei ook in opdracht. Laat me weten wat je gemaakt wilt hebben en dan zullen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.