27 februari 2017

De Blauw Kous

Gaan we schelden? Nee hoor, dit is de naam van een leuke, overdekte markt in Veenendaal die elke zaterdag geopend is. Het is een nieuw concept. Zaterdag zijn we even gaan kijken om te zien of het een leuke plek is om in het najaar een tafel te huren voor de verkoop van mijn creaties.
Het was er gezellig druk en er waren leuke standhouders. Van alles wat: een glasgraveerder, een worstenverkoper, iemand die hele leuke dingetjes had gemaakt: kopjes, mandjes, kaarsenstandaards en nog veel meer en die had ze overgespoten met iets. Geen idee wat het is, maar het ziet er erg leuk uit en ik heb gelijk een leuk bakje met daarin drie bewerkte eierdopjes gekocht. Daar kunnen waxinelichtjes in; leuk gadget voor op de campingtafel.
Verder waren er nog een snoepverkoper, een kraam met gehaakte spulletjes, iemand met portemonnees. Kortom, van alles wat. En er liep best wat publiek rond, ook niet onbelangrijk :-).
Het lijkt me een leuke, gezellige plek om mijn spullen te gaan verkopen richting de feestdagen. Dus: Marktcentrum de Blauw Kous - graag tot ziens!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten